نیسان از کرج به اراک یابالعکس
اگر در کرج یا اراک زندگی می کنید :
و دنبال بهترین شرکت باربری هستید. ما به شما مدیرجاده رو پیشنهاد میکنیم. مهم نیست کرج هستید یا اراک ، ما برای شما موضوع حمل و نقل وانت نیسان خاور کامیون تک جفت تریلی را آسان کردیم. مدیرجاده معتبرترین و بهترین باربری است زیرا تمام مجوزهای مرتبط از سازمان ها و ادارات حمل و نقل را داراست. ضمن اینکه دارای سیستم مدیریت مکانیزه مرکز تماس و مرکز داده است و کلیه سوابق شما عزیزان را ثبت می نماید. از زمان تاسیس تاکنون حدود ۱ درصد خسارت ناشی از عدم رعایت اصول و قوانین حمل و نقل را داشته است. کارشناسان مدیربار آموزش دیده اند تا بتوانند توسط بارشناسی از چه مبدا و چه مقصد و ماشین متناسب با کالا شما را تا رسیدن محموله به مقصد همراهی کنند. رانندگان مدیربار از فیلتر معاینات مختلف این شرکت می گذرند تا شما تجربه ای عالی و لذت یک حمل و نقل بدون دغدغه را تجربه کنید.
در ادامه این مقاله کامل و جالب برای معرفی کوتاه دو شهرستان کرج و اراک همراه ما باشید:
درباره کرج :
کَرَج مرکز استان البرز، مرکز شهرستان کرج و چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از تهران و مشهد و اصفهان است . کرج نیز بیست و دومین کلانشهر پرجمعیت خاورمیانه است ؛این شهر همچنین نزدیک ترین کلانشهر به پایتخت ایران ، تهران است .
کرج در کوهپایههای البرز مرکزی با وسعت ۱۶۰ کیلومتر مربع قرار دارد. کرج تا قبل از تشکیل استان البرز در سال ۱۳۸۹ جزو استان تهران بود؛ با تشکیل استان البرز کرج به عنوان مرکز استان البرز قرار گرفت. این شهر به علت موقعیت جغرافیایی مناسب، داشتن شهرکهای صنعتی، موقعیت اقتصادی و همجواری با کلانشهر تهران بسیار مهاجرپذیر است. کرج پس از تهران بزرگترین شهر مهاجرپذیر ایران است و به همین دلیل به آن لقب «ایران کوچک» داده شدهاست. همچنین جمعیت این شهر نسبت به سایر شهرهای بزرگ ایران جوانتر است، و بالاترین میزان رشد موالید یا زاد و ولد را به خود اختصاص دادهاست. این شهر در میان کلانشهرهای ایران با رشد جمعیت سالانهٔ ۴/۷ درصد یکی از بالاترین رشد جمعیت را دارد. از محله های مطرح و مهم کرج میتوان به مهرشهر، گوهردشت، کمالشهر، عظیمیه و جهانشهر اشاره کرد .
علت نامگذاری کرج :
برای نام کرج تعابیر مختلفی ارائه شدهاست، که البته این تعابیر مختلف معانی به نسبت مشابهی ارائه میدهند. فرهنگ نفیسی کرج (karaj) را به معنی گوی، گریبان، چاک و شکاف جامه معنا کردهاست. همچنین محمدحسین بن خلف تبریزی در کتاب برهان قاطع دربارهٔ نام کرج چنین گفتهاست: بفتح اول وسکون ثانی وجیم گوی گریبان را گویند. که این تعبیر نیز همان معنی را میدهد.
فریدون جنیدی از صاحب نظران زبان و فرهنگ ایران در مقالهای به نام «گزارشی پیرامون معنی واژه کرمان» بخش نخست این واژه یعنی «کر» را در نام مناطق فلات ایران نظیر کرمان، کرکوک، کرمانشاه، کرند، کرج و … را هم خانواده میداند و آنها را از واژه اوستایی کئری (kaeri) برگرفته میداند که به معنای رشتهکوه است. جنیدی با توجه به موقعیت جغرافیایی کوهستانی کرج، این تعبیر از نام این شهر را منطقیترین معنای نام کرج خواندهاست که ریشهای ایرانی و اوستایی دارد. در کتاب از صید ماهی تا پادشاهی در مورد تاریخچه کرج آمده که از کلمه کرجی به معنی قایق گرفته شدهاست چون برای ورود به تفرج گاه کرج باید از رودخانه کرج با کرجی عبور میکردند.
موقعیت جغرافیایی :
در مقیاس کلی منطقهٔ کرج همانند سایر بخشهای استان البرز در فصول سرد سال متأثر از سیستمهای شمالی و شمال غربی و غربی به ویژه جنوب غربی بوده و ریزشهای جوی آن که از ماههای آبان و آذر آغاز و تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه دارد، تابعی از فعالیتهای سیستمهای فوق میباشد.
از نظر ویژگیهای خرد اقلیمی، منطقهٔ کرج از پارهای جهات دارای مختصات شاخصی است که به آنها اشاره میشود:
منطقهٔ کرج به لحاظ اقلیمی تحت تأثیر ارتفاعات البرز و درهٔ چالوس و رودخانهٔ کرج قرار دارد که موجب خنک و مرطوبتر شدن این منطقه نسبت به تهران میگردد و این تمایز تقریباً در تمام طول سال مشاهده میگردد. علت اختلاف دمای کرج نسبت به تهران به خصوص در شبها به سبب نزدیکی کرج به ارتفاعات شمالی و سرد شدن شبانهٔ این دامنهها و وزش باد کوه به دشت میباشد. دور بودن کرج از دشت کویر نیز موجب برودت و رطوبت بیشتر این منطقه نسبت به تهران در فصول مختلف سال، به ویژه در تابستان میگردد. در مورد بارندگیهای تابستانهٔ کرج میتوان اینگونه بیان داشت که گاهی اوقات برخورد دو تودهٔ هوای گرم جنوبی و نسبتاً سرد و مرطوب شمالی که در سطوح فوقانی ناحیهٔ البرز صورت میگیرد، موجب میگردد که ابرهای جوششی بسیار فعال در منطقه پدید آمده و ریزشهای رگباری شدیدی را بهوجود آورد که غالباً همراه با سیل است.
درباره اراک :
اَراک یکی از کلانشهرهای ایران، از بزرگترین شهرهای مرکز ایران و مرکز استان مرکزی و شهرستان اراک است. جمعیت اراک در سال ۱۳۹۵ خورشیدی برابر با ۵۲۰٬۹۴۴ نفر بوده که از این نظر قطب جمعیتی استان مرکزی و هجدهمین شهر پرجمعیت ایران بهحساب میآید.
از سده دوم اسلامی ناحیه میان همدان، ری و اصفهان عراق نامیده شد که سپس برای تمایز با عراق عرب آن را عراق عجم نامیدند. عَراق معرب اراک است. اراک نسبت به بسیاری از شهرهای ایران، شهر جوانی محسوب میشود. این شهر در دوران قاجار بنیان گذاشته شده و کمی بیش از دو قرن قدمت دارد. نام شهر که ابتدا قلعهای نظامی در کنار روستای کرهرود بود قلعه سلطانآباد، بعد سلطانآباد عراق و در سال ۱۳۱۶ خورشیدی به اراک تغییر نام داد. بانی شهر اراک یوسفخان گرجی معروف به سپهدار بود که شهر را در طول چند سال و با هزینه ۲۰۰٬۰۰۰ تومان ساخت. در شهر جدید تمامی تأسیسات شهری از قبیل قنات، حمام، آبانبار، مسجد، مدرسه، سقاخانه، بازار و ارگ حکومتی ساخته شد. با رونقگیری اقتصاد شهر و عبور راهآهن سراسری از شهر، مهاجرت به شهر افزایش یافت.
علت نامگذاری اراک:
از سده دوم اسلامی ناحیه میان همدان، ری و اصفهان، عراق نامیده میشد که بعدها برای تمایز با عراق عرب آن را عراق عجم نامیدند. عَراق، معرب اراک است. تاریخ بنیان اراک به دو قرن پیش و به دوران قاجار بازمیگردد. در آن زمان شهر به نام قلعه سلطانآباد خوانده میشد. علت نامگذاری این بود که شهر به دستور فتحعلیشاه قاجار ساخته شد. نام شهر بعدها به سلطانآباد، سپس به سلطانآباد عراق و در سال ۱۳۱۶ خورشیدی به اراک مبدل گشت. سعید نفیسی نظر میدهد که چون میخواستند نام قدیم را زنده کنند، نام شهر عراق را به اراک تبدیل نمودند. هرتسفلد محقق آلمانی شکل فارسی اراک را به معنی سرزمین هموار میداند.
برای واژه «اراک» معانی گوناگونی ذکر گردیدهاست که شماری از آنها عبارتاند از: پایتخت، باغستان، نخلستان و شهرستان. برخی افراد واژه «اراک» را برگرفته از ایراک که معرب آن کلمه عراق است، دانستهاند، زیرا در دورههای باستان به مرکز فلات ایران، ایرانستان و ایرانک گفته میشد و در دوره اسلامی و به ویژه از قرن یازدهم میلادی جغرافینویسان مسلمان، منطقه یا سرزمین اراک را به صورت عربی شده آن، یعنی عراق تبدیل کردند. ولایت اراک منطقه وسیعی را شامل میشد. در دوره رضاشاه نام قدیمی را برگرداندند، امّا این نام تنها به بخش سلطان آباد اطلاق شد. حدود ۷۰۰ سال ادبیات فارسی تحت تأثیر تلفظ عربی بود که در آن حروف پ، ژ، گ، ک، چ و… حذف و دگرگون میشد.
علت شکلگیری شهر اراک :
شهر اراک را تا پیش از سال ۱۳۱۷ خورشیدی، عَراق و پیش از آن سلطانآباد میگفتند. بانی شهر یوسفخان گرجی (معروف به سپهدار عراق) بود. بر پایه روایتها، پیش از ساخت شهر، در محل آن هشت یا ده قلعه به نامهای خان باباخان، حصار، دهکهنه، مرادآباد، آقا سمیع، سلیم، نو و قادر وجود داشت و مردمان قلعهها همیشه در حال درگیری با یکدیگر بودند، یوسفخان از درگیریهای قلعهها شرح حالی به فتحعلیشاه قاجار نوشت. وی دستور ویران کردن قلعهها و ساخت شهری جدید را از شاه دریافت کرد.
در آن زمان در این ناحیه دو طایفه نیرومند ساکن بودند، خانهای فراهان که در بخش فراهان کنونی ساکن بودند و خانهای کَزّاز که در بخش زالیان کنونی ساکن بودند. هر دو طایفه پس از آگاه شدن از تصمیم احداث شهر تازه (قلعه نظامی)، کوشش نمودند حکومت مرکزی را قانع کنند که شهر را در منطقه مسکونی آنها بنا نهد که هرکدام به دلایلی کامیاب نشدند. سرانجام یوسفخان گرجی تصمیم میگیرد که شهر را در محل کنونی که واپسین نقطه قلمرو فراهان و نخستین نقطه قلمرو کزاز بود بنا نهد تا از بروز اختلاف و درگیری جلوگیری شود.
حمل و نقل از کرج یا اراک :
شما وانت بخواهید یا که نیسان ، خاور بخواهید یا تک و جفت ما برای شما با بیمه و بارنامه معتبر کارتان را به درستی انجام می دهیم. مدیرجاده دارند مجوزهای مرتبط حمل و نقل از سازمان ها و ادارت مرتبط است. دیگر خیالتان راحت است و با کارشناسان ما تماس بگیرید و به راحتی بارتون را ثبت سفارش کنید و ماشین درعرض کوتاهترین زمان ممکن در مبدا حاضر است.
خدمات بیمه نامه باربری کرج یا اراک :
بیمه مدیرجاده تمامی سوانح شامل :آب رفتگی ،سوختگی ،آتش سوزی ،روغن زدگی و …. را پوشش دهی مینمایید .
بیمه نامه باربری مدیرجاده بار شما را تا سقف ۲۰میلیون تومان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه نامه قرار میدهد . میخواهید سقف پوشش بیمه ای را زیاد کنید بازم ما درکنارتان هستیم.
باربری چیست؟
بهطورکلی، باربری به معنای جابجا کردن هر نوع کالا از یک نقطه به نقطه دیگر است. اگر شما باری داشته باشید و بخواهید آن را به محلی برسانید، باید از باربری و شرکتهای حمل بار کمک بگیرید. اینگونه شرکتها، کالاها و اسباب و اثاثیه مختلف را با روشی ایمن به مقصد میرسانند.
مهمترین ویژگی شرکتهای باربری :
خوشنام در مقایسه با باربریهای معمولی، اعتبار آنها است که باعث میشود صاحبان کالا بدون هیچگونه نگرانی، کالای خود را به آنها بسپارند. یکی دیگر از ویژگیهای بسیار جذاب شرکتهای باربری که باعث افزایش طرفداران آنها شده، این است که کالاهای مشتریان را به سایر کشورها نیز ارسال میکنند.
تفاوت باربری و اتوبار چیست ؟
وقتی توضیح دادیم که باربری چیست و اتوبار هم چه معنایی دارد، احتمالا برای خیلی از افراد سؤال پیش آمد که این دو مقوله چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند؟ اگرچه شاید باربری و اتوبار از نظر ظاهری شباهتهای خیلی زیادی به یکدیگر داشته باشند، اما تفاوتهای زیادی نیز میان آنها دیده میشود که در ادامه آنها را نام میبریم. شرکتهای باربری و اتوبار از جوانب زیر با یکدیگر متفاوت هستند:
۱. نحوه ارسال کالا
اصلیترین تفاوت میان باربری و اتوبار، نحوه ارسال کالاست. بدین صورت که در شرکتهای باربری، برای ارسال کالا از روشهای مختلف زمینی، هوایی و دریایی استفاده میشود. این در حالی است که اتوبار فقط به روش زمینی انجام میشود. در نتیجه، میتوان متوجه شد که باربری یک حوزه بسیار گستردهتر نسبت به اتوبار است.
۲. نوع خدمات
علاوه بر نحوه ارسال کالا، نوع خدمات باربری و اتوبار نیز با یکدیگر کاملاً متفاوت هستند. شرکتهای اتوبار با استفاده از خودروهای مخصوصی مانند کامیونت و وانت بارها، کار ارسال کالا را انجام میدهند، درصورتیکه در شرکتهای باربری علاوه بر استفاده از وانت و نیسان، از خودروهای دیگری مانند تریلی هم برای انجام این کار استفاده میشود. اگر میخواهید بدانید نحوه خدمات رسانی باربری چیست و از چه خودروهایی برای ارسال کالا استفاده میکند، ادامه مقاله را مطالعه کنید.
شرکتهای اتوبار خدمات بسیار متنوعی در اختیار متقاضیان قرار میدهند. برای مثال، اگر شما بخواهید از این شرکتها برای ارسال اسباب و اثاثیه منزل کمک بگیرید، آنها کارگرانی برای شما میفرستند که در بستهبندی و حمل وسایل به شما کمک میکنند.
۳. ارسال بینالمللی کالا
یکی دیگر از تفاوتهای میان باربری و اتوبار، این است که غالباً در باربری، از روشهای متنوعی برای ارسال کالا بهصورت بینالمللی استفاده میشود. این در حالی است که در شرکتهای اتوبار، فقط ارسال کالا به صورت درونشهری و بینشهری انجام میگیرد.
نیسان آبی :
نیسان آبی یا نیسان زامیاد خودرویی است که به کلماتی مانند خدمت، استحکام، قدرت و بخاطر چهره اش ترس معروف است و برای همه ایرانیان آشناست. بخش عمدۀ حمل و نقل کشور بر عهده نیسانهاست. وانت نیسان که در خارج از کشور نام آن نیسان جونیور (Nissan Junior) بود در ایران به نیسان آبی یا نیسان زامیاد معروف شد. این خودرو در سال ۱۳۴۹ توسط شرکت خودروسازی زامیاد در ایران تولید شد. در سال ۱۳۸۹ نوع جدیدی از نیسان دیزلی به نام زامیاد ۲۸ nb وارد بازار شد.
زامیاد Z24 در واقع وانت نیسان جونیور ۵۰ ساله است. تولید Z24 در ایران در همان سال آغاز شد، اما در حالی که ساخت آن در ژاپن در سال ۱۹۸۴ به پایان رسید، تولید آن در خاورمیانه ادامه داشت. شما میتوانید Z24 را با موتور ۲.۴ لیتری بنزینی یا ۲.۸ لیتری دیزلی خریداری کنید که هر دوی آنها حدود ۹۰ اسب بخار قدرت دارند.
خاور و کامیون :
حمل و نقل زمینی کالاها توسط انواع مختلفی از کامیونها و ماشینهای باربری صوت میگیرد. یکی از محبوبترین کامیونهای باربری در ایران، خاور است. خاور نوعی کامیون باربری از شرکت مرسدس بنز است که نام فارسی آن به معنی مشرق است. خاور یا کامیونت، کمی بزرگتر از نیسان و وانت میباشد که به علت اندازههای مختلف آن، قیمت مناسبتر نسبت به دیگر کامیونهای سنگین، جمع و جور بودن آن، بارگیری آسان مورد توجه رانندگان، شرکتهای باربری و صاحبان کالا قرار گرفته است. ساخت کامیون خاور اولین بار در سال ۱۹۶۵ توسط شرکت بنز صورت گرفت. امروزه شرکتهای ایسوزو، هیوندا، فاو، فوتون، بادسان و در ایران آذرخش تولید کننده و عرضه کننده این نوع کامیونها هستند.
انواع خاور در ایران :
خاور ها کاربردی ترین ماشین های باری هستند که با توجه به نوع اتاقشان تنوع زیادی دارند از جمله خاور معمولی، خاور اتاق بزرگ، خاور بغل بازشو، خاور مسقف که هرکدام از این خاور ها برای حمل بار های خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان مثال خاور بغل بازشو برای بار های سنگین که بلند کردن آنها با دست سخت است، بسیار مناسب هستند چرا که با باز شدن بغل های آن میتوان بار را به راحتی توسط لیفتراک درون آن قرار داد. خاور های مسقف و اتاق دار برای حمل بار های حساس مانند اثاث منزل و لوازم الکتریکی بسیار مناسب هستند و مانع از برخورد آب و باران به بار میشوند. خاور ها برای حمل بار های شهری و بین شهری مناسب هستنند و تا ۴ تن بار را به راحتی حمل میکنند. ابعاد بارگیر خاور ها به طور متوسط برابر است با ۴.۵*۲ متر و تا ارتفاع ۲.۵ تا ۲.۷ متر بار را به راحتی میتوان روی آنها قرار داد . (منبع)
خاور دماغ دار و خاور بی دماغ :
خاور به دو نوع دماغ دار و بی دماغ (cab over) تقسیم میشود. به خاور دماغ دار، کامیون بنز یا مایلر گفته میشود. کامیون ۹۱۱ یا خاور ۹۱۱، خاور ۱۱۱۳ از نوع خاورهای دماغ دار هست. به خاور بی دماغ کامیونت گفته میشود. خاور ۶۰۸، خاور ۶۱۲، خاور ۸۰۸، خاور ۸۱۳ و خاور ۹۱۳، خاور ۱۰۱۳ از این نوع خاورهای بی دماغ یا کامیونت هستند.
در اینجا بهطور کامل متوجه شدید که باربری چیست و چه خدماتی در اختیار متقاضیان قرار میدهد. همانطورکه گفتیم، باربریها و اتوبارها علاوه بر داشتن سامانه آنلاین برای راحتی متقاضیان، باید وسایل نقلیه متنوع و رانندگان باتجربهای نیز داشته باشند.
اگر شما هم هرگونه باری دارید و میخواهید آن را به منطقه یا شهر خاصی ارسال کنید، میتوانید از اپلیکیشن و یا سایت مدیرجاده برای گرفتن ماشین مناسب اقدام کنید. توجه داشته باشید که نوع خوردوی حمل بار را بر اساس وزن و حجم بار خود انتخاب کنید.
سخن نهایی:
در این مقاله برای شما توضیح دادیم که باربری چیست و چه تفاوتی با اتوبار دارد. همانطورکه متوجه شدید، باربری، مفهومی گستردهتر داشت؛ درحالیکه شرکتهای اتوبار، خدمات متنوعتری مانند کارگر را در اختیار متقاضیان قرار میدهند. علاوه بر این، برای شما توضیح دادیم که شرکتهای باربری و اتوبار میتوانند برای دریافت خودروهای متنوع و رانندگان باتجربه، از اپلیکیشن مدیرجاده کمک بگیرند. هم رانندگان و هم صاحبان کالا میتوانند از سامانه باربری آنلاین مدیرجاده استفاده کنند.