نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

اگر در تهران یا تبریز زندگی می کنید :

و دنبال بهترین شرکت باربری هستید. ما به شما مدیرجاده رو پیشنهاد میکنیم. مهم نیست تهران هستید یا تبریز ، ما برای شما موضوع حمل و نقل وانت نیسان خاور کامیون تک جفت تریلی را آسان کردیم. مدیرجاده معتبرترین و بهترین باربری است زیرا تمام مجوزهای مرتبط از سازمان ها و ادارات حمل و نقل را داراست. ضمن اینکه دارای سیستم مدیریت مکانیزه مرکز تماس و مرکز داده است و کلیه سوابق شما عزیزان را ثبت می نماید. از زمان تاسیس تاکنون حدود ۱ درصد خسارت ناشی از عدم رعایت اصول و قوانین حمل و نقل را داشته است. کارشناسان مدیربار آموزش دیده اند تا بتوانند توسط بارشناسی از چه مبدا و چه مقصد و ماشین متناسب با کالا شما را تا رسیدن محموله به مقصد همراهی کنند. رانندگان مدیربار از فیلتر معاینات مختلف این شرکت می گذرند تا شما تجربه ای عالی و لذت یک حمل و نقل بدون دغدغه را تجربه کنید.

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

در ادامه این مقاله کامل و جالب برای معرفی کوتاه دو شهرستان تهران و تبریز همراه ما باشید:

درباره تهران :

تِهْران، پرجمعیت‌ترین شهر و پایتخت ایران، مرکز استان تهران و شهرستان تهران است. این شهر در برآورد سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۹٬۰۳۹٬۰۰۰ تن جمعیت داشته‌است و براساس برآورد سال ۲۰۱۸ سازمان ملل متحد، سی و چهارمین شهر پرجمعیت جهان و پرجمعیت‌ترین شهر غرب آسیا می‌باشد. کلان‌شهر تهران نیز دومین کلان‌شهر پرجمعیت خاورمیانه است.

تهران شهری با گوناگونی گروه‌های قومی است اما جمعیت خارجی آن کم است. به عنوان بزرگ‌ترین شهر فارسی‌زبان جهان، اکثریت مردم تهران را فارسی‌زبانان تشکیل می‌دهند و بیشتر مردم این شهر رسماً مسلمان و شیعهٔ دوازده‌امامی هستند. دیگر جوامع مذهبی در تهران شامل اهل سنت، بهائیان، زرتشتیان، مسیحیان و یهودیان می‌شود.

درباره آب و هوای شهر:

از دید ناهمواری‌های طبیعی، تهران به دو ناحیهٔ دشتی و کوهپایه‌ایِ البرز تقسیم می‌شود و گسترهٔ کنونی آن از ارتفاع ۹۰۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا امتداد یافته‌است. تهران دارای اقلیم نیمه‌خشک است. در بیشتر سال‌ها، فصل زمستان نیمی از کل بارش‌های سالانهٔ تهران را تأمین می‌کند و تابستان نیز کم‌باران‌ترین فصل در تهران است.

تهران دارای اقلیم نیمه‌خشک است. شمال شهر به دلیل ارتفاع بیشتر، خنک‌تر از دیگر مناطق شهر است. همچنین بافت نامتراکم، وجود باغ‌های کهن، بوستان‌ها، فضای سبز حاشیهٔ بزرگراه‌ها و کم بودن فعالیت‌های صنعتی در شمال شهر کمک کرده‌اند تا هوای مناطق شمالی به‌طور متوسط ۲ تا ۳ درجهٔ سانتی‌گراد خنک‌تر از مناطق جنوبی شهر باشد.

موقعیت جغرافیایی :

تهران در پهنه‌ای بین دو وادی کوه و کویر و در دامنه‌های جنوبی البرز گسترده شده‌است و ۷۳۰ کیلومتر مربع مساحت دارد. از نظر جغرافیایی نیز در ۵۱ درجه و ۱۷ دقیقه تا ۵۱ درجه و ۳۳ دقیقهٔ طول خاوری و ۳۵ درجه و ۳۶ دقیقه تا ۳۵ درجه و ۴۴ دقیقهٔ عرض شمالی قرار دارد. گسترهٔ کنونی تهران از ارتفاع ۹۰۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا امتداد یافته‌است؛ این ارتفاع از شمال به جنوب کاهش می‌یابد. برای مثال، ارتفاع در میدان تجریش، در شمال شهر حدود ۱۳۰۰ متر و در میدان راه‌آهن که ۱۵ کیلومتر پایین‌تر است، ۱۱۰۰ متر است. از دید ناهمواری‌های طبیعی، تهران به دو ناحیهٔ کوهپایه‌ای و دشتی تقسیم می‌شود. از کوهپایه‌های البرز تا جنوب شهر ری، تپه‌های کوچک و بزرگ پرشماری وجود دارند.

 

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

درباره تبریز :

تبریز ،شهری بزرگ در شمال‌غرب ایران، مرکز استان آذربایجان شرقی و هستهٔ مرکزی کلان‌شهر تبریز است. این شهر، بزرگ‌ترین قطب اقتصادی منطقهٔ آذربایجان ایران و مرکز اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود.

شهر تبریز ۲۴۴٫۵۱ کیلومتر مربع (حریم شهر: ۱۰۱۴٫۴۵ کیلومتر مربع) وسعت دارد و بر همین اساس، سومین شهر بزرگ ایران به‌لحاظ مساحت پس از تهران و مشهد محسوب می‌شود. جمعیت آن نیز در سال ۱۳۹۵ خورشیدی بالغ بر ۱٬۵۸۴٬۸۵۵ نفر (حریم شهر: ۱٬۷۲۷٬۴۷۶ نفر) بوده و در سال ۲۰۲۲ میلادی به ۱٬۶۴۳٬۹۶۰ نفر رسیده‌است؛ که بر این اساس، پنجمین شهر پرجمعیت ایران و ۳۴۴ اُمین شهر پرجمعیت جهان به‌شمار می‌رود. اکثریت ساکنان تبریز آذری هستند و به زبان ترکی آذربایجانی با گویش تبریزی سخن می‌گویند.

تبریز در طول تاریخ خود با فرازوفرودهای بسیاری روبه‌رو بوده‌است. تاریخ این شهر، اشغال توسط بیگانگان و حوادث جانکاه طبیعی، از جمله زمین‌لرزه‌های مهلک را تجربه کرده‌است. سنگ بنای تبریز کنونی به دوران اشکانی و ساسانی برمی‌گردد.

تبریز، یکی از طویل‌المدت‌ترین پایتخت‌های ایران بوده‌است؛ این شهر پایتخت ملی یا منطقه‌ای ایران در دوران حکومت‌های روادیان، اتابکان آذربایجان، خوارزمشاهیان، ایلخانان، چوپانیان، جلایریان، قره‌قویونلوها، آق‌قویونلوها، صفویان، خانات آذربایجان ایران، پایتخت ملی دوم ایران در دورهٔ حکومت قاجاریان و پایتخت منطقه‌ای ایران در دوران حکومت‌های کوتاه‌مدت آزادیستان و خودمختار آذربایجان بوده‌است. به‌گونه‌ای که تبریز در طول حکومت ۴۰۰سالهٔ خاندان «رَوّادی» و اسکان قبیلهٔ عرب «اَزْد» به شکوفایی رسید؛ و اوج شکوفایی این شهر مربوط به دورهٔ ایلخانان است که در این زمان، پایتخت قلمرویی پهناور از نیل تا آسیای مرکزی بود. این شهر در سال ۱۵۰۰ میلادی و در زمان پایتختی صفویان به‌عنوان پنجمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شد و جمعیتش با استانبول، پایتخت امپراتوری عثمانی برابری می‌کرد.

 

علت نامگذاری تبریز :

یاقوت حموی در «معجم‌البلدان» گزارش می‌دهد که نام شهر در زمان دیدار یاقوت از تبریز در زبان محلی «تِبریز» تلفظ می‌شده‌است. با توجه به این، مینورسکی معتقد است که تلفظ تِبریز باید به گویش ایرانی آذری قدیم تعلق داشته باشد. این گویش به گویش‌های موسوم به گویش‌های ایرانی جنوب دریای خزر وابسته‌است؛ یا به احتمال بیش‌تر، تلفظ تِبریز معرب‌شدهٔ نام شهر در باب فِعلیل (در زبان عربی) است. هم‌چنین شیوهٔ نگارش نام این شهر در زبان ارمنی و تجزیه و تحلیل صیغهٔ ارمنی، نمایانگر وابستگی واژهٔ تَوریژ به «زبان پهلوی شمالی» می‌باشد. مینورسکی در پایان چنین نتیجه می‌گیرد که این مسئله نشان می‌دهد که ریشهٔ نام شهر به زمان‌های بسیار دور تا اوایل سلسلهٔ ساسانی یا شاید قبل از اشکانیان برمی‌گردد.

بنابر گفتهٔ مصطفی مؤمنی در دانشنامهٔ جهان اسلام، اهالی بومی آذربایجان تبریز را توری (چشمه یا رود گرم) می‌خوانده‌اند. تا اوایل سدهٔ چهاردهم خورشیدی نیز روستاییان اطراف تبریز این شهر را توری می‌نامیده‌اند. حتی در حال حاضر مردمان «قنبرآباد» در اطراف تبریز به این شهر توری می‌گویند. در نوشته‌های کهن (برای نمونه ابوالفدا) نام این شهر به شکل «تُوریز» آمده و هنوز هم در زبان‌های کردی و تاتی «توریز» و «تُوْری» به کار می‌رود.

عده‌ای از شرق‌شناسان و منابع کهن، نام شهر را دارای ریشه‌ای کهن در پارسی میانه و کهن و مرتبط با گرما و فعالیت‌های گرمایی کوه سهند دانسته‌اند. هم‌چنین منابع ارمنی نام شهر را در سدهٔ پنجم (یا چهارم) میلادی، «تورژ» و «تَوْرِش» دانسته‌اند و به فارسی هم تَورز تلفظ کرده‌اند و با توجه به معنای متداول فارسی «تب‌ریز» و «تب‌پنهان‌کن» و احتمالاً نام تبریز «پنهان‌کنندهٔ تف و گرما» و با «جنبش‌های آتشفشانی کوه سهند» مرتبط بوده‌است. دانشنامهٔ بریتانیکا نیز نظری مشابه دارد و تبریز را در اصل «تپ + ریز» می‌داند، چیزی که باعث روان شدن گرما می‌شود و احتمالاً به‌خاطر چشمه‌های آب‌گرم اطراف آن است.

 

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

حمل و نقل از تهران یا تبریز :

شما وانت بخواهید یا که نیسان ، خاور بخواهید یا تک و جفت ما برای شما با بیمه و بارنامه معتبر کارتان را به درستی انجام می دهیم. مدیرجاده دارند مجوزهای مرتبط حمل و نقل از سازمان ها و ادارت مرتبط است. دیگر خیالتان راحت است و با کارشناسان ما تماس بگیرید و به راحتی بارتون را ثبت سفارش کنید و ماشین درعرض کوتاهترین زمان ممکن در مبدا حاضر است.

خدمات بیمه نامه باربری تهران یا تبریز :

بیمه مدیرجاده تمامی سوانح شامل :آب رفتگی ،سوختگی ،آتش سوزی ،روغن زدگی و …. را پوشش دهی مینمایید .

بیمه نامه باربری مدیرجاده بار شما را تا سقف ۲۰میلیون تومان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه نامه قرار میدهد . میخواهید سقف پوشش بیمه ای را زیاد کنید بازم ما درکنارتان هستیم.

باربری چیست؟

به‌طورکلی، باربری به معنای جابجا کردن هر نوع کالا از یک نقطه به نقطه دیگر است. اگر شما باری داشته باشید و بخواهید آن را به محلی برسانید، باید از باربری و شرکت‌های حمل بار کمک بگیرید. این‌گونه شرکت‌ها، کالاها و اسباب و اثاثیه مختلف را با روشی ایمن به مقصد می‌رسانند.

مهم‌ترین ویژگی شرکت‌های باربری :

خوش‌نام در مقایسه با باربری‌های معمولی، اعتبار آن‌ها است که باعث می‌شود صاحبان کالا بدون هیچ‌گونه نگرانی، کالای خود را به آن‌ها بسپارند. یکی دیگر از ویژگی‌های بسیار جذاب شرکت‌های باربری که باعث افزایش طرفداران آن‌ها شده، این است که کالاهای مشتریان را به سایر کشورها نیز ارسال می‌کنند.

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

تفاوت باربری و اتوبار چیست ؟

وقتی توضیح دادیم که باربری چیست و اتوبار هم چه معنایی دارد، احتمالا برای خیلی از افراد سؤال پیش آمد که این دو مقوله چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟ اگرچه شاید باربری و اتوبار از نظر ظاهری شباهت‌های خیلی زیادی به یکدیگر داشته باشند، اما تفاوت‌های زیادی نیز میان آن‌ها دیده می‌شود که در ادامه آن‌ها را نام می‌بریم. شرکت‌های باربری و اتوبار از جوانب زیر با یکدیگر متفاوت هستند:

۱. نحوه ارسال کالا
اصلی‌ترین تفاوت میان باربری و اتوبار، نحوه ارسال کالاست. بدین صورت که در شرکت‌های باربری، برای ارسال کالا از روش‌های مختلف زمینی، هوایی و دریایی استفاده می‌شود. این در حالی است که اتوبار فقط به روش زمینی انجام می‌شود. در نتیجه، می‌توان متوجه شد که باربری یک حوزه بسیار گسترده‌تر نسبت به اتوبار است.

۲. نوع خدمات
علاوه بر نحوه ارسال کالا، نوع خدمات باربری و اتوبار نیز با یکدیگر کاملاً متفاوت هستند. شرکت‌های اتوبار با استفاده از خودروهای مخصوصی مانند کامیونت و وانت بارها، کار ارسال کالا را انجام می‌دهند، درصورتی‌که در شرکت‌های باربری علاوه بر استفاده از وانت و نیسان، از خودروهای دیگری مانند تریلی هم برای انجام این کار استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید بدانید نحوه خدمات رسانی باربری چیست و از چه خودروهایی برای ارسال کالا استفاده می‌کند، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

شرکت‌های اتوبار خدمات بسیار متنوعی در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. برای مثال، اگر شما بخواهید از این شرکت‌ها برای ارسال اسباب و اثاثیه منزل کمک بگیرید، آن‌ها کارگرانی برای شما می‌فرستند که در بسته‌بندی و حمل وسایل به شما کمک می‌کنند.

۳. ارسال بین‌المللی کالا
یکی دیگر از تفاوت‌های میان باربری و اتوبار، این است که غالباً در باربری، از روش‌های متنوعی برای ارسال کالا به‌صورت بین‌المللی استفاده می‌شود. این در حالی است که در شرکت‌های اتوبار، فقط ارسال کالا به صورت درون‌شهری و بین‌شهری انجام می‌گیرد.

نیسان آبی :

نیسان آبی یا نیسان زامیاد خودرویی است که به کلماتی مانند خدمت، استحکام، قدرت و بخاطر چهره اش ترس معروف است و برای همه ایرانیان آشناست. بخش عمدۀ حمل و نقل کشور بر عهده نیسان‌هاست. وانت نیسان که در خارج از کشور نام آن نیسان جونیور (Nissan Junior) بود در ایران به نیسان آبی یا نیسان زامیاد معروف شد. این خودرو در سال ۱۳۴۹ توسط شرکت خودروسازی زامیاد در ایران تولید شد. در سال ۱۳۸۹ نوع جدیدی از نیسان دیزلی به نام زامیاد ۲۸ nb وارد بازار شد.

زامیاد Z24 در واقع وانت نیسان جونیور ۵۰ ساله است. تولید Z24 در ایران در همان سال آغاز شد، اما در حالی که ساخت آن در ژاپن در سال ۱۹۸۴ به پایان رسید، تولید آن در خاورمیانه ادامه داشت. شما می‌توانید Z24 را با موتور ۲.۴ لیتری بنزینی یا ۲.۸ لیتری دیزلی خریداری کنید که هر دوی آنها حدود ۹۰ اسب بخار قدرت دارند.

خاور و کامیون :

حمل و نقل زمینی کالاها توسط انواع مختلفی از کامیون‌ها و ماشین‌های باربری صوت می‌گیرد. یکی از محبوب‌ترین کامیون‌های باربری در ایران، خاور است. خاور نوعی کامیون باربری از شرکت مرسدس بنز است که نام فارسی آن به معنی مشرق است. خاور یا کامیونت، کمی بزرگ‌تر از نیسان و وانت می‌باشد که به علت اندازه‌های مختلف آن، قیمت مناسب‌تر نسبت به دیگر کامیون‌های سنگین، جمع و جور بودن آن، بارگیری آسان مورد توجه رانندگان، شرکت‌های باربری و صاحبان کالا قرار گرفته است. ساخت کامیون خاور اولین بار در سال ۱۹۶۵ توسط شرکت بنز صورت گرفت. امروزه شرکت‌های ایسوزو، هیوندا، فاو، فوتون، بادسان و در ایران آذرخش تولید کننده و عرضه کننده این نوع کامیون‌ها‌ هستند.

انواع خاور در ایران :

خاور ها کاربردی ترین ماشین های باری هستند که با توجه به نوع اتاقشان تنوع زیادی دارند از جمله خاور معمولی، خاور اتاق بزرگ، خاور بغل بازشو، خاور مسقف که هرکدام از این خاور ها برای حمل بار های خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان مثال خاور بغل بازشو برای بار های سنگین که بلند کردن آنها با دست سخت است، بسیار مناسب هستند چرا که با باز شدن بغل های آن میتوان بار را به راحتی توسط لیفتراک درون آن قرار داد. خاور های مسقف و اتاق دار برای حمل بار های حساس مانند اثاث منزل و لوازم الکتریکی بسیار مناسب هستند و مانع از برخورد آب و باران به بار میشوند. خاور ها برای حمل بار های شهری و بین شهری مناسب هستنند و تا ۴ تن بار را به راحتی حمل میکنند. ابعاد بارگیر خاور ها به طور متوسط برابر است با ۴.۵*۲ متر و تا ارتفاع ۲.۵ تا ۲.۷ متر بار را به راحتی میتوان روی آنها قرار داد . (منبع)

خاور دماغ دار و خاور بی دماغ :

خاور به دو نوع دماغ دار و بی دماغ (cab over) تقسیم می‌شود. به خاور دماغ دار، کامیون بنز یا مایلر گفته می‌شود. کامیون ۹۱۱ یا خاور ۹۱۱، خاور ۱۱۱۳ از نوع خاورهای دماغ دار هست. به خاور بی دماغ کامیونت گفته می‌شود. خاور ۶۰۸، خاور ۶۱۲، خاور ۸۰۸، خاور ۸۱۳ و خاور ۹۱۳، خاور ۱۰۱۳ از این نوع خاورهای بی دماغ یا کامیونت هستند.

نیسان از تهران به تبریز یابالعکس

در اینجا به‌طور کامل متوجه شدید که باربری چیست و چه خدماتی در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. همان‌طورکه گفتیم، باربری‌ها و اتوبار‌ها علاوه بر داشتن سامانه آنلاین برای راحتی متقاضیان، باید وسایل نقلیه متنوع و رانندگان باتجربه‌ای نیز داشته باشند.

اگر شما هم هرگونه باری دارید و می‌خواهید آن را به منطقه یا شهر خاصی ارسال کنید، می‌توانید از اپلیکیشن و یا سایت مدیرجاده برای گرفتن ماشین مناسب اقدام کنید. توجه داشته باشید که نوع خوردوی حمل بار را بر اساس وزن و حجم بار خود انتخاب کنید.

سخن نهایی:

در این مقاله برای شما توضیح دادیم که باربری چیست و چه تفاوتی با اتوبار دارد. همان‌طورکه متوجه شدید، باربری، مفهومی گسترده‌تر داشت؛ درحالی‌که شرکت‌های اتوبار، خدمات متنوع‌تری مانند کارگر را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. علاوه بر این، برای شما توضیح دادیم که شرکت‌های باربری و اتوبار می‌توانند برای دریافت خودرو‌های متنوع و رانندگان باتجربه، از اپلیکیشن مدیرجاده کمک بگیرند. هم رانندگان و هم صاحبان کالا می‌توانند از سامانه باربری آنلاین مدیرجاده استفاده کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *